Nieuwsbrief niet leesbaar? Ga naar https://kafkabrigade.nl/nieuwsbrief-stichting-kafkabrigade-oktober-2023

Stichting Kafkabrigade Nieuwsbrief Nieuwsbrief Stichting Kafkabrigade oktober 2023

Beste lezer,

In deze nieuwsbrief:

In deze nieuwsbrief hebben we voor het eerst een nieuwsoverzicht gemaakt. Het is een experimentje. Enerzijds om te zien of het doenlijk is om dit vol te houden, anderzijds om te zien of jullie dit waarderen. Laat het horen via een berichtje op LinkedIn.

Deelnemen aan een voorproefje van de masterclass?

Is de masterclass Volwassen Digitale Overheid wat voor jou? Wil je een kans om alvast kennis te maken met andere geïnteresseerde en potentiële cursisten? Of heb je zin om nog eens met oud-cursisten bij elkaar te komen en de nieuwste ontwikkelingen door te spreken? Neem dan deel aan de Preünie & Reünie Masterclass Volwassen Digitale Overheid!

Op donderdagavond 7 december van 19:00 tot 21:00 vindt de bijeenkomst plaats, via Zoom. Het thema wordt later bekend gemaakt, maar aanmelden is al mogelijk door een mail te sturen naar joris@kafkabrigade.nl.

Of schrijf je natuurlijk direct in voor de masterclass! Meld je dan snel aan.

Nieuws uit oktober

Masterclass Volwassen Digitale Overheid januari 2024 - Schrijf je in!

Van Hotel Oranjeoord23 tot en met 25 januari 2024 organiseert Stichting Kafkabrigade voor de zesde keer de masterclass "Volwassen Digitale Overheid met de Burger Centraal". Gedurende drie dagen bespreken we de digitalisering van de overheid vanuit de vijf perspectieven van de Landkaart Volwassen Digitale Overheid: regels, technologie, beginselen, besluitvormingsproces en natuurlijk de handelingssituatie van de burger.

We komen wederom bijeen in het centraal gelegen Hotel Oranjeoord, in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Voor ontbijt, lunch en diner wordt gezorgd. Overnachten is mogelijk op de eerste en tweede cursusdag en inbegrepen bij de cursusprijs. Meld je wel tijdig aan, want kamers zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Ook de maaltijden zijn inbegrepen in de cursusprijs.

Deelnemers aan de eerdere edities waren erg enthousiast. Zij beoordelen de kwaliteit overall met een 8,5. "Deze masterclass gaf me veel praktisch houvast voor mijn werk", aldus één van de deelnemers. Schrijf je in!

Aanmelden en meer informatie »

Stichting Kafkabrigade

Stichting Kafkabrigade is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie opgericht om onnodige en disfunctionele bureaucratie op te sporen en aan te pakken.

Contact

Stichting Kafkabrigade
T  +316 12 45 80 87
E  info@kafkabrigade.nl
W  kafkabrigade.nl
T  @kafkabrigade

Voeg ons toe aan uw adresboek

Nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief verschijnt onregelmatig om je te attenderen op nieuws en projecten van Stichting Kafkabrigade.

Op de site vind je meer over de nieuwsbrief.

Het is niet onze bedoeling om u lastig te vallen met ongewenste mail. U kunt uzelf afmelden door een mail te sturen naar kb-unsubscribe@nb.kafkabrigade.nl. De mail dient verzonden te worden van en hoeft geen onderwerp of inhoud te bevatten.

U kunt zich inschrijven door een email te sturen naar: kb-subscribe@nb.kafkabrigade.nl. Deze mail hoeft geen onderwerp of inhoud te bevatten.