Bureaucratie in het theater: "Het Laatste Gesprek"

5 nov.

Stichting Kafkabrigade organiseert na verschillende voorstellingen van Het Laatste Gesprek een verdiepingsgesprek over bureaucratie

Bureaucratie in het theater:

Wat gebeurt er precies wanneer twee mensen tegenover elkaar zitten en de een beslist over de ander? Op donderdag 8 november organiseren Gehring & Ketelaars een gratis inspiratiemiddag ter voorbereiding op de voorstelling "Het laatste gesprek", waarin ze de verhouding tussen ambtenaar en cliënt onder de loep nemen. Ze spelen korte try-outs van scenes uit de voorstelling en vertellen over de totstandkoming. Arjan Widlak van Stichting Kafkabrigade doet een try-out van de verdiepingsgesprek die na enkele van de voorstellingen in december zal worden toegevoegd aan de voorstelling.

Anne Gehring en Vera Ketelaars (Gehring en Ketelaars) maken voorstellingen geïnspireerd op actuele maatschappelijke vraagstukken en verhalen uit de samenleving. "Het laatste gesprek" is gebaseerd op gesprekken met cliënten en functionarissen en speelt ook bij bureaucratische instanties waar G&K haar onderzoek deed.

Inspiratiemiddag "Het laatste gesprek"

Wanneer: donderdag 8 november 2018 - 16:30 - 18:30

Locatie: Polanentheater (Polanenstraat 174) (Google Maps, Openstreetmaps)

Aanmelden via: tamara@bureautamtam.nl

Let op: er is plek voor maximaal 40 mensen!

Voorstellingen van Het Laatste Gesprek met verdiepingsgesprek

  • 13 december 2018 in WOW, Amsterdam (kaarten)
  • 20 februari 2019 in Theater Bellevue, Amsterdam (kaarten)
  • 19 maart 2019 in Nationale Theater, zaal 2, Den Haag (kaarten)